En Çok Beğenilen 5 Fırında Balık Tarifi – Ekim

Palamut Nasıl Pişirilir

Ekim ayını geride bıraktığımız bu günlerde fırındabalık.com da, en çok ziyaret edilen ve en çok beğenilen 5 fırında balık tarifi ni sizler için derledik. İşte Türk ve Dünya mutfağından eşsiz lezzetlere yer verdiğimiz tarifler içerisinden en çok beğenilen Balık tarifleri.

En Çok Beğenilen 5 Fırında Balık Tarifi

 1-  Sarımsak ve Biber Salçalı Hamsi Tava : Vietnam ‘da çok popüler olan bu balık tarifi en çok beğenilen yemek tarifimiz oldu. Bilineceği üzere hamsi tava ülkemizde de sıklıkla tercih edilir. Sarımsak ve biber salçalı hamsi tava damak tadımıza gerçekten çok uydu. Kış günlerinde ailecek tüketilecek harika bir yemek.

Sarımsak ve biber salçalı hamsi tarifi
 2-  Fırında Deniz Levrek Tarifi: Deniz levreği’nin lezzetini bilen takipçilerimizin deneyimlediği bu levrek tarifi, damakta bıraktığı enfes tatla yerini aldı. Bu tarifin bir diğer özelliği de harika salata tarifiyle birlikte verilmesidir. Eğer halen denemediyseniz deniz levreği tarifi ile birlikte bu enfes salatayı da mutlaka deneyin.

Fırında deniz levrek tarifi
 3-  Limonlu Balık Çorbası Tarifi: Soğuk kış günlerine girdiğimiz bu günlerde sıcacık bir çorba ne kadarda güzel giderdi öyle değil mi? 🙂 Hem son derece sağlıklı hem de içimizi ısıtan limonlu balık çorbası ekim ‘de en çok ziyaret edilenler arasında yer alıyor.

Limonlu balık çorbası
 4-  Fırında Palamut Buğulama Tarifi: Buğulamanın belki de en lezzetli hali fırında palamut buğulama olsa gerek. Ülkemizde palamut çok sevilen balık türleri arasında yer alıyor. Palamut ile yapılan balık tarifleri de buna bağlı olarak bir hayli dikkat çekiyor.

Fırında palamut buğulama
 5-  Akdeniz Soslu Çipura Tarifi : Sadece görüntüsüyle bile insanın iştahını açan enfes çipura tarifi ile sevdiklerinize harika bir sunum yapabilirsiniz. Çipura yada diğer adıyla Çupra lezzetiyle bilinen bir balık türüdür. Hazırlayacağınız farklı soslarla eşsiz lezzetler yakalayabilirsiniz. Sizler için hazırladığımız Akdeniz Sosu çok beğenilenler arasında yerini alıyor.

Akdeniz soslu çipura

Sizler tarafından Ekim ayında en çok beğenilen ve ziyaret edilen 5 balık tarifini derledik. Birbirinden lezzetli ve daima güncel balık tariflerimiz için sürekli takipte kalın 🙂 Eğer halen beğenmediyseniz fırında balık facebook sayfası ile bizi takipte kalabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*